Debatrix-training onderdeel Young Colfield traineeship

Gepubliceerd op donderdag 26 mei 2011 (Nieuws)

Young Colfield, onderdeel van QNH, heeft een training van Debatrix opgenomen in haar traineeship voor hoogopgeleide starters. We zijn erg trots dat we vanaf deze week onderdeel mogen uitmaken van het bekende Young Colfield Talent Program!

Omschrijving van onze training Overtuigend pitchen:

De vorm en volgorde waarin ideeën jou te binnen schieten, zijn lang niet altijd effectief bij het overtuigen van anderen. En de redenen die jou hebben overtuigd zijn lang niet altijd de redenen die jouw doelgroep overtuigen. Hoe maak je kort en krachtig je punt? Hoe pitch je jezelf, je collega’s en de organisatie? En hoe gebruik je die vaardigheden om één-op-één en tijdens presentaties te overtuigen?

Soms kan een boodschap veel aan overtuigingskracht winnen door een subtiel verschil in formulering. Zo blijkt de reden “elke dag dat je dit NIET doet kost je X euro” tot 300% effectiever dan “dit levert je per dag X euro op”. Terwijl het vanuit rationeel perspectief om exact dezelfde reden gaat…

Tijdens de training ‘Overtuigend pitchen’ leer je veel zeggen met weinig woorden. Aan de hand van eenvoudige tools leer je hoe je je verhaal zo te structureren dat je gesprekspartners daadwerkelijk inzicht krijgen in jouw standpunt. Je leert argumenten zó te formuleren dat deze eerder en eenvoudiger gebruikt kunnen worden in de afweging die klanten of nieuwe opdrachtgevers maken.

Young Colfield Talent Program

Het Young Colfield Talent Program is een traineeship voor hoogopgeleide starters die zich niet zomaar uit het veld laten slaan. De trainees in het Talent Program zien het als hun missie om de dienstverlening van organisaties te verbeteren en gaan daarbij geen uitdaging uit de weg. Ze zetten net dat stapje extra, voor klanten waar zij opdrachten uitvoeren, maar ook voor hun eigen persoonlijke ontwikkeling. Daarmee maken zij het verschil binnen een organisatie.

Deelnemers aan het traineeship werken gedurende twee jaar aan drie projecten bij verschillende organisaties. Zij krijgen intensieve persoonlijke begeleiding en nemen deel aan een uitgebreid trainingsprogramma, waar onze training vanaf nu een vast onderdeel van uitmaakt.

Reageer op dit artikel

Er zijn nog geen reacties. Wat vind jij van dit artikel?

Laat een reactie achter

Mis geen enkele tip

Ontvang net als 15.000+ lezers elke week een praktische overtuigtip!

Uitschrijven kan elk moment
Laat mij overtuigen op de volgende manieren
Cadeau — Meld je nu aan en ontvang direct de beste tips van de laatste jaren

Grote vraag naar ondersteuning: Debatrix verruimt openingstijden

13/3 - Door grote vraag naar ondersteuning bij o.a. cruciale (video)boodschappen en effectieve communicatie rondom het nieuwe coronavirus, hebben we besloten onze openingstijden te verruimen. De komende weken staan we van 8:00...

Lees verder »

Overtuigtip: Werk je thuis? Hier de 5 grootste frustraties bij online vergaderingen (en hoe het wél moet)

- De komende weken werken veel mensen vanuit huis. Dat lijkt eenvoudiger dan het is, vooral als je veel samen afhankelijk bent van goede afstemming. Een online vergadering kan dan een uitkomst zijn, mits je...

Lees verder »

Meer nieuws & publicaties

29/5Hoe krijg je de gunfactor als je remote werkt?
14/5Doelgericht pitchen: 3 tips om jouw pitch naar een hoger niveau te tillen!
7/5Laat de aandacht niet verslappen
30/4Straffeloos spieken? Ga ervoor!