Debatrix lanceert platform over verkiezingsdebatten

Gepubliceerd op woensdag 12 mei 2010 (Nieuws)

De debatexperts van Debatrix hebben vandaag een nieuw platform gelanceerd over de verkiezingsdebatten. Hier vind je als eerste de beste analyses van alle verkiezingsdebatten.

Hoe debatteren de lijsttrekkers in de verkiezingsdebatten? Welke debattrucs en retorische hulpmiddelen gebruiken zij? Waarom komen sommigen goed uit de verf en anderen niet? De debatexperts van Debatrix onderwerpen de debatten zowel tijdens als direct na een uitzending aan een grondige analyse.

Op verschillende momenten publiceren wij analyses. Voorafgaand aan elk debat blikken wij vooruit op het debat. Wat zijn de uitdagingen voor de lijsttrekkers in dit debat? Tijdens  het debat zullen onze experts live-bloggen over het debat om direct toelichting te geven. Een uur na het debat publiceren we een eerste analyse waarin we aangeven per lijsttrekker hoe deze presteerde. Ten slotte publiceren we de volgende ochtend een uitgebreide analyse waarin op woordniveau wordt ingegaan op de debatten.

Bekijk ons verkiezingsplatform.

Reageer op dit artikel

Er zijn nog geen reacties. Wat vind jij van dit artikel?

Laat een reactie achter

Mis geen enkele tip

Ontvang net als 15.000+ lezers elke week een praktische overtuigtip!

Uitschrijven kan elk moment
Laat mij overtuigen op de volgende manieren
Cadeau — Meld je nu aan en ontvang direct de beste tips van de laatste jaren

Grote vraag naar ondersteuning: Debatrix verruimt openingstijden

13/3 - Door grote vraag naar ondersteuning bij o.a. cruciale (video)boodschappen en effectieve communicatie rondom het nieuwe coronavirus, hebben we besloten onze openingstijden te verruimen. De komende weken staan we van 8:00...

Lees verder »

Overtuigtip: Werk je thuis? Hier de 5 grootste frustraties bij online vergaderingen (en hoe het wél moet)

- De komende weken werken veel mensen vanuit huis. Dat lijkt eenvoudiger dan het is, vooral als je veel samen afhankelijk bent van goede afstemming. Een online vergadering kan dan een uitkomst zijn, mits je...

Lees verder »

Meer nieuws & publicaties

14/5Doelgericht pitchen: 3 tips om jouw pitch naar een hoger niveau te tillen!
7/5Laat de aandacht niet verslappen
30/4Straffeloos spieken? Ga ervoor!
23/4Wat als je de slides van tevoren moet inleveren?