Debatrix verzorgt reeks masterclasses voor topstudenten Economie

Gepubliceerd op dinsdag 22 augustus 2006 (Nieuws)

In navolging van de samenwerking met RSM Erasmus University zal Debatrix ook de Faculteit Economische Wetenschappen aan de Erasmus Universiteit Rotterdam ondersteunen bij invulling van het curriculum. Binnen de onlangs geïntroduceerde internationale bachelor zal Debatrix een reeks interactieve trainingen verzorgen waarbij studenten essentiële vaardigheden in presentatie, argumentatie en analyse worden bijgebracht.

Een groep van dertig topstudenten zal een jaar lang diverse actuele thema’s bestuderen, waarbij Debatrix zowel trainingen verzorgt als grondige analyse van de onderwerpen ondersteunt. De masterclasses zullen verzorgd worden door onze toptrainer Jan Rosing.

Reageer op dit artikel

Er zijn nog geen reacties. Wat vind jij van dit artikel?

Laat een reactie achter

Gratis overtuigtips

Ontvang net als 15.000+ lezers elke week een praktische overtuigtip!

Uitschrijven kan elk moment
Laat mij overtuigen op de volgende manieren
Cadeau — Meld je nu aan en ontvang direct de beste tips van de laatste jaren

Grote vraag naar ondersteuning: Debatrix verruimt openingstijden

13/3 - Door grote vraag naar ondersteuning bij o.a. cruciale (video)boodschappen en effectieve communicatie rondom het nieuwe coronavirus, hebben we besloten onze openingstijden te verruimen. De komende weken staan we van 8:00...

Lees verder »

Overtuigtip: Werk je thuis? Hier de 5 grootste frustraties bij online vergaderingen (en hoe het wél moet)

- De komende weken werken veel mensen vanuit huis. Dat lijkt eenvoudiger dan het is, vooral als je veel samen afhankelijk bent van goede afstemming. Een online vergadering kan dan een uitkomst zijn, mits je...

Lees verder »

Meer nieuws & publicaties

25/6Een geloofwaardig verhaal neerzetten? Leer van leugenonderzoek
11/6TED-waardig presenteren: Stop met ‘snel door je verhaal lopen’
29/5Hoe krijg je de gunfactor als je remote werkt?
14/5Doelgericht pitchen: 3 tips om jouw pitch naar een hoger niveau te tillen!