Debatrix leert ambtenaren overtuigen

Gepubliceerd op woensdag 9 november 2005 (Nieuws)

Op de jaarlijkse medezeggenschapsdag van het Ministerie van Verkeer en Waterstaat heeft Debatrix een communicatietraining verzorgd waar het deelnemers leerde hoe te overtuigen binnen één minuut. Onderdelen van de interactieve training omvatten onder meer het formuleren van een centrale boodschap, het structureren van een speech en diverse presentatietechnieken. De workshop was tot de laatste plaats volgeboekt en de deelnemers waren achteraf laaiend enthousiast. Deze opdracht werd verzorgd in nauwe samenwerking met tagtix communicatie ontwerpers.

Reageer op dit artikel

Er zijn nog geen reacties. Wat vind jij van dit artikel?

Laat een reactie achter

Mis geen enkele tip

Ontvang net als 15.000+ lezers elke week een praktische overtuigtip!

Uitschrijven kan elk moment
Laat mij overtuigen op de volgende manieren
Cadeau — Meld je nu aan en ontvang direct de beste tips van de laatste jaren

Grote vraag naar ondersteuning: Debatrix verruimt openingstijden

13/3 - Door grote vraag naar ondersteuning bij o.a. cruciale (video)boodschappen en effectieve communicatie rondom het nieuwe coronavirus, hebben we besloten onze openingstijden te verruimen. De komende weken staan we van 8:00...

Lees verder »

Overtuigtip: Werk je thuis? Hier de 5 grootste frustraties bij online vergaderingen (en hoe het wél moet)

- De komende weken werken veel mensen vanuit huis. Dat lijkt eenvoudiger dan het is, vooral als je veel samen afhankelijk bent van goede afstemming. Een online vergadering kan dan een uitkomst zijn, mits je...

Lees verder »

Meer nieuws & publicaties

20/3Stakeholder-analyse: Op wie moet jij jouw verhaal richten?
5/3Framing: het coronavirus en de impact van taal
27/2Vlammen in het vragenvuur: Geen excuses, maar een niet-ontkennende ontkenning
20/2Voorzitten & Gespreksleiden: De kracht van een goede introductie