Jeroen Heun beste spreker bij EK debatteren

Gepubliceerd op maandag 19 juli 2010 (Nieuws)

Debatrix-trainer Jeroen Heun is uitgeroepen tot beste spreker bij het EK debatteren voor universiteiten. Hij liet ruim 350 sprekers achter zich en eindigde als beste spreker in de categorie ‘Engels als tweede taal’. Tijdens het toernooi versloeg Heun samen met zijn teampartner Daniël Springer verschillende topteams, waaronder twee keer een team van de Universiteit van Oxford. Het team van de Erasmus Universiteit strandde uiteindelijk in de halve finales van het EK debatteren.

Het EK debatteren vond vorige week plaats in Amsterdam. Debaters van verenigingen uit heel Nederland organiseerden onder aanvoering van de Amsterdamse debatvereniging Bonaparte het grootste EK debatteren ooit met maarliefst 192 teams uit 24 verschillende landen. Het toernooi kon rekenen op veel media-aandacht, onder meer bij het NOS Journaal op 3.

Namens alle medewerkers van Debatrix danken we iedereen die heeft geholpen bij het op de kaart zetten van Nederland als debatland en feliciteren we Jeroen met zijn topprestatie!


Jeroen Heun bij NOS Journaal op 3
(klik op foto voor fragment; start vanaf 4:25)

Of bekijk het fragment via YouTube!

Reageer op dit artikel

Er zijn nog geen reacties. Wat vind jij van dit artikel?

Laat een reactie achter

Elke week een tip

Ontvang net als 15.000+ lezers elke week een praktische overtuigtip!

Uitschrijven kan elk moment
Laat mij overtuigen op de volgende manieren
Cadeau — Meld je nu aan en ontvang direct de beste tips van de laatste jaren

Grote vraag naar ondersteuning: Debatrix verruimt openingstijden

13/3 - Door grote vraag naar ondersteuning bij o.a. cruciale (video)boodschappen en effectieve communicatie rondom het nieuwe coronavirus, hebben we besloten onze openingstijden te verruimen. De komende weken staan we van 8:00...

Lees verder »

Overtuigtip: Werk je thuis? Hier de 5 grootste frustraties bij online vergaderingen (en hoe het wél moet)

- De komende weken werken veel mensen vanuit huis. Dat lijkt eenvoudiger dan het is, vooral als je veel samen afhankelijk bent van goede afstemming. Een online vergadering kan dan een uitkomst zijn, mits je...

Lees verder »

Meer nieuws & publicaties

25/6Een geloofwaardig verhaal neerzetten? Leer van leugenonderzoek
11/6TED-waardig presenteren: Stop met ‘snel door je verhaal lopen’
29/5Hoe krijg je de gunfactor als je remote werkt?
14/5Doelgericht pitchen: 3 tips om jouw pitch naar een hoger niveau te tillen!