Overtuigen, juist nu

Gepubliceerd op donderdag 26 maart 2009 (Nieuws)

De recessie laat van zich spreken, ook in Nederland. De herintroductie van het gevulde boterhamtrommeltje als zakenlunch is al een feit. Een ding is zeker: overtuigen is juist nu belangrijker dan ooit.

Een overtuigend verhaal

“We gaan in deze tijden geen fun-debatten meer doen” We horen het vaker. Werkgevers zijn aarzelender geworden. Eerste slachtoffers zijn de zogenaamde ‘extra’s’, zoals luxe lunches, extravagante party locaties en zaken zoals fun-debatten. Begrijpelijk. Ook merken wij dat de vraag naar trainingen die als essentieel worden gepercipieerd, zoals Sales training (die hebben wij NIET) en overtuig- onderhandeltraining (dat doen wij weer wel), stijgt.

“Een investering in trainingen hoeft niet hoog te zijn, dat kan al vanaf 120 euro per persoon per trainingsdag.”

In tijden dat alles goed gaat, dan komt u nog wel weg met een warrig verhaal over uw product of dienst. Immers: klanten zat. Dat wordt wezenlijk anders in tijden dat het tegenzit. Dan moet u harder werken – en dus effectiever overtuigen – om die opdracht binnen te halen! Overtuigen is een vaardigheid die u niet zomaar uit een boek kunt leren. Dat kunt u trainen. Debatrix heeft al trainingen vanaf € 120 per persoon per dag.

In-House trainingen

Trainingen bij ons kunnen samengesteld worden precies hoe u dat wilt. Een halve dag spoedcursus, drie dagen keihard bezig zijn of onze Debatrix Methode van Overtuigen doorlopen, alles kan. Ook bent u degene die de locatie bepaald: bij u op kantoor, in een kuuroord in de buurt of in ons eigen trainingscentrum in Rotterdam. Bel ons op en laat u informeren. De Inhouse Masterclass Verbale Overtuigingskracht kan volledig voor u op maat worden gemaakt!

Reageer op dit artikel

Er zijn nog geen reacties. Wat vind jij van dit artikel?

Laat een reactie achter

Gratis overtuigtips

Ontvang net als 15.000+ lezers elke week een praktische overtuigtip!

Uitschrijven kan elk moment
Laat mij overtuigen op de volgende manieren
Cadeau — Meld je nu aan en ontvang direct de beste tips van de laatste jaren

Grote vraag naar ondersteuning: Debatrix verruimt openingstijden

13/3 - Door grote vraag naar ondersteuning bij o.a. cruciale (video)boodschappen en effectieve communicatie rondom het nieuwe coronavirus, hebben we besloten onze openingstijden te verruimen. De komende weken staan we van 8:00...

Lees verder »

Overtuigtip: Werk je thuis? Hier de 5 grootste frustraties bij online vergaderingen (en hoe het wél moet)

- De komende weken werken veel mensen vanuit huis. Dat lijkt eenvoudiger dan het is, vooral als je veel samen afhankelijk bent van goede afstemming. Een online vergadering kan dan een uitkomst zijn, mits je...

Lees verder »

Meer nieuws & publicaties

20/3Stakeholder-analyse: Op wie moet jij jouw verhaal richten?
5/3Framing: het coronavirus en de impact van taal
27/2Vlammen in het vragenvuur: Geen excuses, maar een niet-ontkennende ontkenning
20/2Voorzitten & Gespreksleiden: De kracht van een goede introductie