Overtuiglessen uit de States – 2016

Gepubliceerd op dinsdag 26 januari 2016 (Nieuws)

DebatrixVlag_AmerikaDebatrixVlag_AmerikaZowel in 2012 als in 2008 waren Lars en Victor van Debatrix in de VS om zich in de Amerikaanse verkiezingsstrijd te mengen. En op dit moment zijn zij er weer! Want zoals wij in Nederland gewend zijn slechts wat verkiezingsposters langs de weg te zien hangen, pakken ze het in Amerika wel wat anders aan…

Wat als je 2 miljard campagnebudget tot je beschikking hebt?

Hoe geeft Donald Trump zijn speeches voor honderden joelende toeschouwers? Wat komt er allemaal bij een rally van Hilary Clinton kijken? En wat kunnen wij leren van de beïnvloedingstechnieken die zij toepassen in de campagnescripts? Lars en Victor kwamen zaterdag aan in Iowa waar zij de eerste rallies van Hilary Clinton en Donald Trump hebben bijgewoond. Vanuit Iowa gaan zij door naar New Hampshire. Beluister het fragment waar Lars hier meer over vertelt op Radio2:

Wat gaan ze daar doen?

In Iowa en New Hampshire gaan Lars en Victor naar verschillende bijeenkomsten om bijvoorbeeld Hillary en Donald in het echt te zien speechen. Daarnaast gaan zij naar debatten en gaan zij langs de deuren om campagne te voeren. Presidentskandidaat Mike Huckabee hebben ze op de schietbaan ontmoet (echt!) en ze deinzen er niet voor terug de discussie met de kandidaten aan te gaan:

Victor FB post

Wat ze ook gaan doen tijdens de Amerikaanse verkiezingen… Selfies maken!

Lars en Donald Trump

CZhZ0RfWwAE87z0

Later meer en tot die tijd: volg Lars en Victor in Amerika op ons twitterkanaal! 

Reageer op dit artikel

Er zijn nog geen reacties. Wat vind jij van dit artikel?

Laat een reactie achter

Mis geen enkele tip

Ontvang net als 15.000+ lezers elke week een praktische overtuigtip!

Uitschrijven kan elk moment
Laat mij overtuigen op de volgende manieren
Cadeau — Meld je nu aan en ontvang direct de beste tips van de laatste jaren

Grote vraag naar ondersteuning: Debatrix verruimt openingstijden

13/3 - Door grote vraag naar ondersteuning bij o.a. cruciale (video)boodschappen en effectieve communicatie rondom het nieuwe coronavirus, hebben we besloten onze openingstijden te verruimen. De komende weken staan we van 8:00...

Lees verder »

Overtuigtip: Werk je thuis? Hier de 5 grootste frustraties bij online vergaderingen (en hoe het wél moet)

- De komende weken werken veel mensen vanuit huis. Dat lijkt eenvoudiger dan het is, vooral als je veel samen afhankelijk bent van goede afstemming. Een online vergadering kan dan een uitkomst zijn, mits je...

Lees verder »

Meer nieuws & publicaties

29/5Hoe krijg je de gunfactor als je remote werkt?
14/5Doelgericht pitchen: 3 tips om jouw pitch naar een hoger niveau te tillen!
7/5Laat de aandacht niet verslappen
30/4Straffeloos spieken? Ga ervoor!