Debatrix levert topdebaters Nacht van het Debat

Gepubliceerd op woensdag 27 september 2006 (Nieuws)

Debatrix-trainers Lars Duursma en Marc Roels zullen de eer van Nederland verdedigen bij de Nacht van het Debat. Zij zullen het als twee van de meest succesvolle wedstrijddebaters van Nederland tijdens een prestigieus debat opnemen tegen de beste debaters van Oxford. De Nacht van het Debat wordt op 7 oktober georganiseerd in Felix Merites.

Aanwezig op het evenement zijn onder ondere Mark Rutte, Arnold Heertje, Sweder van Wijnbergen, Kristien Hemmerechts, Nelleke Noordervliet, Ronald Plasterk, Elsbeth Etty, Leon de Winter, Jort Kelder, Andre Rouvoet en Joost Eerdmans.

Aankondiging van de officiële website:

Oxford versus Nederland

De beste debaters uit Oxford nemen het op tegen twee van Nederlands beste debaters, Marc Roels en Lars Duursma. Op het laatste EK versloegen zij meerdere topteams uit Oxford en eerder al werden zij zowel Nederlands als Europees kampioen debatteren. Duursma is bovendien regerend wereldkampioen debatteren in de categorie ‘Engels als tweede taal’.

Reageer op dit artikel

Er zijn nog geen reacties. Wat vind jij van dit artikel?

Laat een reactie achter

Gratis overtuigtips

Ontvang net als 15.000+ lezers elke week een praktische overtuigtip!

Uitschrijven kan elk moment
Laat mij overtuigen op de volgende manieren
Cadeau — Meld je nu aan en ontvang direct de beste tips van de laatste jaren

Grote vraag naar ondersteuning: Debatrix verruimt openingstijden

13/3 - Door grote vraag naar ondersteuning bij o.a. cruciale (video)boodschappen en effectieve communicatie rondom het nieuwe coronavirus, hebben we besloten onze openingstijden te verruimen. De komende weken staan we van 8:00...

Lees verder »

Overtuigtip: Werk je thuis? Hier de 5 grootste frustraties bij online vergaderingen (en hoe het wél moet)

- De komende weken werken veel mensen vanuit huis. Dat lijkt eenvoudiger dan het is, vooral als je veel samen afhankelijk bent van goede afstemming. Een online vergadering kan dan een uitkomst zijn, mits je...

Lees verder »

Meer nieuws & publicaties

20/3Stakeholder-analyse: Op wie moet jij jouw verhaal richten?
5/3Framing: het coronavirus en de impact van taal
27/2Vlammen in het vragenvuur: Geen excuses, maar een niet-ontkennende ontkenning
20/2Voorzitten & Gespreksleiden: De kracht van een goede introductie