Try-outs: nieuwe trainingen met 75% korting

Gepubliceerd op woensdag 20 juli 2011 (Nieuws)

Tijdens de zomermaanden proberen we graag nieuw trainingsmateriaal uit. Voor een aantrekkelijke prijs (tot 75% korting) organiseren we daarom ook dit jaar weer try-outs: volledig nieuwe trainingen met onze vertrouwde toptrainers. U kunt zo werken aan uw vaardigheden in het overtuigen en wordt uitgedaagd met compleet nieuw trainingsmateriaal!

Dit jaar hebben we gekozen voor twee onderwerpen die regelmatig aan bod komen tijdens onze trainingen, maar zelden zo intensief en uitgebreid als we zouden willen: aandachtstrekkers en de kunst van het luisteren.

Let op: vorig jaar waren de try-outs binnen enkele dagen vol, dus wees er snel bij!

Twee try-outs

Dit zijn de twee trainingen waarvoor u zich kunt opgeven:

Try-out #1 — Aandachtstrekkers

Negen manieren om een presentatie, vergadering of (commercieel) gesprek overtuigend te beginnen!

Dinsdag 16 augustus, 14:00 tot +/- 17:30 (Rotterdam)

Een goed begin is het halve werk: de eerste zin die je uitspreekt is de belangrijkste zin die je uit kunt spreken. Een goede opening zorgt ervoor dat je publiek nieuwsgierig wordt en naar je gaat luisteren. Maar hoe doe je dat op een overtuigende manier?

In de eerste try-out van 2011 richten we ons op de meest effectieve manieren om overtuigend te openen. Welke manieren zijn er? Wat voor opening past het beste bij jou, de boodschap, de gelegenheid en jouw publiek? En: hoe kom je er achter welke stijl van openen het best bij jou past? Aan de hand van van praktische oefeningen leren we je zó te openen dat jouw publiek niet meer om je verhaal heen kan. You never get the second chance to make a first impression!

Try-out #2 — De kunst van het luisteren

Tips & technieken om nóg beter te kunnen luisteren

Dinsdag 23 augustus, 14:00 tot +/- 17:30 (Rotterdam)

We hebben er tijdens onze trainingen al vaak op gehamerd: om te kunnen overtuigen is goed luisteren belangrijker dan overtuigend spreken. Maar goed luisteren is lastiger dan het lijkt. Immers: wat is goed luisteren precies? Hoe merkt je gesprekspartner dat je goed luistert? En hoe schakel je om van luisteren naar reageren en weer terug?

Deze workshop begint met de erkenning dat luisteren hard werken is. Luisteren betekent de mentale ruimte nemen de ander aan te horen en dán pas je eigen standpunt te formuleren. Het vraagt meer dan eens het bestrijden van veel natuurlijke reacties. We gebruiken technieken uit de klassieke filosofie en de moderne psychologie om het luisteren naar de ander makkelijker te maken.

Nieuw materiaal, vertrouwde toptrainers

De try-outs worden gegeven door onze toptrainer Lars Duursma  Lars is oprichter en directeur van Debatrix en voormalig wereldkampioen debatteren.

Schrijf u nu in!

Voor het meedoen aan een try-out hanteren wij het sterk gereduceerde tarief van slechts € 150 (vrijgesteld van BTW).

Er zijn nog maar twee plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij!

Reageer op dit artikel

Er zijn nog geen reacties. Wat vind jij van dit artikel?

Laat een reactie achter

Elke week een tip

Ontvang net als 15.000+ lezers elke week een praktische overtuigtip!

Uitschrijven kan elk moment
Laat mij overtuigen op de volgende manieren
Cadeau — Meld je nu aan en ontvang direct de beste tips van de laatste jaren

Reacties op onze trainingen


De training was concreet, pakkend en bruikbaar. Heel inspirerend, ik ga er zeker mee aan de slag!
Marike Jansen
Ergotherapeut / De Hoogstraat Revalidatie
Vermakelijk met voorbeelden van TED en leuk om zelf aan de knoppen te zitten
Cathelijn Feith
Management trainee / Randstad

I am working as the Head of Communication for the corporate learning department of the European Commission in Brussels. Our learning community comprises 30.000 colleagues from 28 different nationalities and very good academic/professional background. Our staff is very knowledgeable and skilled, yet often the Commission is criticized as not being able to connect with citizens and other stakeholders. We have hence often worked with many communication consultants.

But the impact has never been greater than with Lars Duursma who has prepped many colleagues including Senior managers to understand their audience, their needs and how to adjust their message so that one can inform and inspire. I have witnessed real transformations in the delivery styles of colleagues preparing talks for big corporate events with courses such as 'TED like talks', 'communicate and inspire' and 'influencing and advocacy skills'. The feedback in both events (with audiences of more than 1000 people) was excellent, Lars being rated in both cases as best speaker.

Since then I have been approached by various services and institutions to give his contact details. I can recommend him without the slightest doubt for anyone looking for someone to transform the way an organization communicates: it works and it is immediately applicable!

Ana Yturriaga Saldanha
Head of Communication / European Commission
Nuttig en praktisch toepasbaar! Sluit aan op mijn vooraf gestelde persoonlijke leerdoelen.
Caspar Tijssen
Business Analist IT / ABN Amro
Zeer tevreden over de manier van trainen (online) en de kennis & kunde van Lars!
Hans Schilders
Kasgroeit


Volg direct een training!

9 juniRemote training Online meetings leiden (op afstand)
11 juniMasterclass Luisteren & Beinvloeden (Rotterdam)
16 juniMasterclass Persoonlijke Overtuigingskracht (Den Haag)
22 juni Remote masterclass Persoonlijke overtuigingskracht (op afstand)
25 juniRemote training Doelgericht pitchen (op afstand)
29 juniVoorzitten & Gespreksleiden (Utrecht)
30 juni Masterclass onafhankelijk denken (Amsterdam)
2 juliSpeechwriting (Amsterdam)
3 juliRemote training Online meetings leiden (op afstand)
6 juliTED-waardig Presenteren (Rotterdam)
8 juliRemote training TED-waardig presenteren (op afstand)
16 juliRemote training Doelgericht pitchen (op afstand)
28 juli Remote masterclass Persoonlijke overtuigingskracht (op afstand)
3 augMasterclass Inspirerend Presenteren (Den Haag)
13 oktMasterclass Inspirerend Presenteren (Utrecht)

Overzicht in-house trainingen »

Grote vraag naar ondersteuning: Debatrix verruimt openingstijden

13/3 - Door grote vraag naar ondersteuning bij o.a. cruciale (video)boodschappen en effectieve communicatie rondom het nieuwe coronavirus, hebben we besloten onze openingstijden te verruimen. De komende weken staan we van 8:00...

Lees verder »

Overtuigtip: Werk je thuis? Hier de 5 grootste frustraties bij online vergaderingen (en hoe het wél moet)

- De komende weken werken veel mensen vanuit huis. Dat lijkt eenvoudiger dan het is, vooral als je veel samen afhankelijk bent van goede afstemming. Een online vergadering kan dan een uitkomst zijn, mits je...

Lees verder »

Meer nieuws & publicaties

14/5Doelgericht pitchen: 3 tips om jouw pitch naar een hoger niveau te tillen!
7/5Laat de aandacht niet verslappen
30/4Straffeloos spieken? Ga ervoor!
23/4Wat als je de slides van tevoren moet inleveren?