Try-outs: nieuwe trainingen met 70% korting!

Gepubliceerd op maandag 29 juni 2009 (Nieuws)

De zomermaanden zijn rustig. Tijd dus voor leven in de brouwerij, tijd voor iets nieuws! Debatrix heeft veel nieuwe trainingsmodules ontwikkeld in aanvulling op de beproefde trainingen. We willen graag ervaring opdoen met nieuw trainingsmateriaal en nieuwe oefenvormen. En daar kunt u van profiteren!

Voor een zeer aantrekkelijke prijs (tot 70% korting) organiseren we drie try-outs: volledig nieuwe toptrainingen. Doel is om iets zeer waardevols te leren, in aanvulling op de vaardigheden waar we nu al veel aandacht besteden tijdens onze trainingen. U wordt uitgedaagd met compleet nieuw trainingsmateriaal!

Dit jaar hebben we als thema voor de workshop gekozen voor speechen.

Drie try-outs

Dit zijn de drie trainingen waarvoor u zich kunt opgeven:

Try-out #1 — Schrijf stap voor stap een sterke speech (VOL!)

Met onze methode schrijft u binnen no-time een overtuigende toespraak!

Donderdag 30 juli, 14:00 tot +/- 18:00 (Rotterdam)

Elke overtuigende speech begint met een goed verhaal. Een verhaal dat fraai is verwoord. Een verhaal dat boeit en beklijft. Tijdens deze try-out krijgt u vaardigheden aangereikt om zelf een overtuigende speech te schrijven. U doorloopt het proces stap-voor-stap vanaf het allereerste moment. U leert uw boodschap vervolgens helder te structureren en krachtig te formuleren door middel van oneliners en claptraps. Na de training mag het publiek van u meer verwachten dan een gekunsteld praatje!

Deze training is vol. U kunt zich nog wel inschrijven voor de laatste try-out.

Try-out #2 — Boeiend presenteren; overtuigen zonder woorden (VOL!)

Eenvoudige technieken om uw non-verbale overtuigingskracht een boost te geven

Obama non-verbaalDonderdag 13 augustus, 14:00 tot +/- 18:00 (Rotterdam)

De overtuigingskracht van elke speech of presentatie wordt een belangrijk deel bepaald door uw lichaamstaal. Tijdens deze try-out leert u de aandacht van uw publiek te pakken en vast te houden met een krachtige spreekstijl. Volgens Quintilianus kun je lastig doceren wat een goede non-verbale presentatie is; hooguit hoe het niet moet. We doen toch een poging. Want hoewel boven alles telt of een stijl bij u past, zijn er wel degelijk een aantal eenvoudige technieken om uw stem, oogcontact en lichaamshouding te verbeteren. U krijgt tijdens deze training de kans om uw stijl te ontwikkelen en te leren van grote sprekers zoals Barack Obama, Steve Jobs en Tony Blair. Durft u het aan?

Deze training is vol. U kunt zich nog wel inschrijven voor de laatste try-out.

Try-out #3 — Management by Speech

Gebruik toespraken om uw klanten, medewerkers en aandeelhouders te inspireren

Donderdag 27 augustus, 14:00 tot +/- 18:00 (Rotterdam)

Okay, u kunt een speech schrijven. En u overtuigt ook non-verbaal. Maar u wilt meer. U wilt uw klanten, medewerkers en/of aandeelhouders inspireren. Tijdens deze try-out komen de voorbeelden niet uit de politiek maar uit het bedrijfsleven. We laten zien hoe grote leiders uit het heden en verleden toespraken gebruikten om hun visie uit te dragen en hun omgeving te inspireren. En wat u daarvan kunt leren. Inspiratie ligt ook voor u binnen handbereik. In goede tijden, maar juist ook in slechte tijden! Bent u nog geen leidinggevende? Geen probleem. Bij Debatrix trainen we niet alleen de leiders van vandaag, maar ook die van morgen.

Schrijf u direct in voor slechts 150 euro!

Voor 300 euro krijgt u drie try-outs voor de prijs van twee. Omdat de tweede try-out vol zit kunt u niet naar alle drie. Geldt deze aanbieding dan niet meer? Integendeel! U kunt naar beide overige try-outs en gratis een college meenemen. Of – ook leuk – u gaat met z’n drieeën naar de try-out die u het leukst lijkt. Wacht u niet te lang, want de try-outs zitten bijna vol!

Nieuw materiaal, vertrouwde toptrainers

De try-outs worden gegeven door Lars Duursma en Victor Vlam. Duursma is oprichter en directeur van Debatrix, voormalig wereldkampioen debatteren en de vaste debatanalyst voor het NOS Journaal op 3. Vlam is trainer bij Debatrix van o.a. politici, analyseert regelmatig debatten en speeches voor de media en is een succesvol wedstrijddebater.

Reageer op dit artikel

Er zijn nog geen reacties. Wat vind jij van dit artikel?

Laat een reactie achter

Vergroot je kennis

Ontvang net als 15.000+ lezers elke week een praktische overtuigtip!

Uitschrijven kan elk moment
Laat mij overtuigen op de volgende manieren
Cadeau — Meld je nu aan en ontvang direct de beste tips van de laatste jaren

Reacties op onze trainingen


De training was een echte eye-opener voor mij! Heel enthousiast en duidelijk.
Bas Korbee
Process Engineer / Nutricia
Enorme aanwinst om beter en overtuigender te spreken en tekst en boodschappen in het gewenste perspectief te 'framen' en om het frame van anderen te ontwijken. Aanrader!
Herbert Klinkvis
Marketing Data Analist / Monuta
Koren op de molen van ORMIT alumni: het accent wat jij legt op presentaties is het verschil maken als persoon. “iedereen onthoudt wat je voelt bij een verhaal”. Dank! Onze alumni en participanten waren enorm enthousiast over jouw lezing! namens alle ORMIT bezoekers!
Hetty van Ee
Algemeen Directeur / Ormit
In de toekomst zou ik nogmaals kiezen voor een online training! Door de remote Masterclass ben ik bewust geworden over mijn huidige aanpak van werken en hoe dit anders zou kunnen. De training heeft online plaatsgevonden en is een nieuwe ervaring omdat je elkaar bijvoorbeeld niet in de ogen aan kunt kijken. Daarentegen zal ik in de toekomst nogmaals kiezen voor een online training! Dit omdat de training erg persoonlijk en intensief was. Daarbij gaven de break-out rooms je de ruimte om persoonlijk aan de slag te kunnen met de vraagstukken en scheelt het enorm dat je geen reistijd hebt om naar de locatie te gaan. Al met al heb ik de de training als zeer positief en inzichtelijk ervaren!
Tineke Bredewold - Van den Berg
Van Bruggen Adviesgroep
De training was concreet, pakkend en bruikbaar. Heel inspirerend, ik ga er zeker mee aan de slag!
Marike Jansen
Ergotherapeut / De Hoogstraat Revalidatie


Volg direct een training!

9 juniRemote training Online meetings leiden (op afstand)
11 juniMasterclass Luisteren & Beinvloeden (Rotterdam)
16 juniMasterclass Persoonlijke Overtuigingskracht (Den Haag)
22 juni Remote masterclass Persoonlijke overtuigingskracht (op afstand)
25 juniRemote training Doelgericht pitchen (op afstand)
29 juniVoorzitten & Gespreksleiden (Utrecht)
30 juni Masterclass onafhankelijk denken (Amsterdam)
2 juliSpeechwriting (Amsterdam)
3 juliRemote training Online meetings leiden (op afstand)
6 juliTED-waardig Presenteren (Rotterdam)
8 juliRemote training TED-waardig presenteren (op afstand)
16 juliRemote training Doelgericht pitchen (op afstand)
28 juli Remote masterclass Persoonlijke overtuigingskracht (op afstand)
3 augMasterclass Inspirerend Presenteren (Den Haag)
13 oktMasterclass Inspirerend Presenteren (Utrecht)

Overzicht in-house trainingen »

Grote vraag naar ondersteuning: Debatrix verruimt openingstijden

13/3 - Door grote vraag naar ondersteuning bij o.a. cruciale (video)boodschappen en effectieve communicatie rondom het nieuwe coronavirus, hebben we besloten onze openingstijden te verruimen. De komende weken staan we van 8:00...

Lees verder »

Overtuigtip: Werk je thuis? Hier de 5 grootste frustraties bij online vergaderingen (en hoe het wél moet)

- De komende weken werken veel mensen vanuit huis. Dat lijkt eenvoudiger dan het is, vooral als je veel samen afhankelijk bent van goede afstemming. Een online vergadering kan dan een uitkomst zijn, mits je...

Lees verder »

Meer nieuws & publicaties

29/5Hoe krijg je de gunfactor als je remote werkt?
14/5Doelgericht pitchen: 3 tips om jouw pitch naar een hoger niveau te tillen!
7/5Laat de aandacht niet verslappen
30/4Straffeloos spieken? Ga ervoor!