Debatdag voor trainees van Essent

Gepubliceerd op woensdag 10 mei 2006 (Nieuws)

In Den Haag gaf Debatrix vandaag een training aan trainees van Essent. ’s Ochtends vond een debat plaats tussen verschillende stakeholders van het energieconcern, met vertegenwoordigers van de Partij van de Arbeid, MilieuDefensie, de Consumentenbond en brancheorganisatie EnergieNed. De trainees gingen onder leiding van onze debatleider Marc Roels samen met de stakeholders het debat aan over duurzame energie en de maatschappelijke verantwoordelijkheid van energiebedrijven. Want is het ethisch om klanten die hun rekening niet (kunnen) betalen af te sluiten midden in de winter?

’s Middags verzorgde Debatrix een intensieve masterclass debatteren. De deelnemers leerden sterk argumenteren en slim gebruik maken van psychologische overtuigingsmethoden. Daarnaast leerden de trainees debattrucs herkennen en hoe deze te pareren. In een drietal debatten konden de trainees hun nieuwe vaardigheden uitproberen. De intensieve debatdag werd afgesloten met een bezoek aan de Tweede Kamer.

Debatrix organiseert regelmatig debatten en trainingen binnen traineeshipprogramma’s. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op!

Reageer op dit artikel

Er zijn nog geen reacties. Wat vind jij van dit artikel?

Laat een reactie achter

Gratis overtuigtips

Ontvang net als 15.000+ lezers elke week een praktische overtuigtip!

Uitschrijven kan elk moment
Laat mij overtuigen op de volgende manieren
Cadeau — Meld je nu aan en ontvang direct de beste tips van de laatste jaren

Grote vraag naar ondersteuning: Debatrix verruimt openingstijden

13/3 - Door grote vraag naar ondersteuning bij o.a. cruciale (video)boodschappen en effectieve communicatie rondom het nieuwe coronavirus, hebben we besloten onze openingstijden te verruimen. De komende weken staan we van 8:00...

Lees verder »

Overtuigtip: Werk je thuis? Hier de 5 grootste frustraties bij online vergaderingen (en hoe het wél moet)

- De komende weken werken veel mensen vanuit huis. Dat lijkt eenvoudiger dan het is, vooral als je veel samen afhankelijk bent van goede afstemming. Een online vergadering kan dan een uitkomst zijn, mits je...

Lees verder »

Meer nieuws & publicaties

25/6Een geloofwaardig verhaal neerzetten? Leer van leugenonderzoek
11/6TED-waardig presenteren: Stop met ‘snel door je verhaal lopen’
29/5Hoe krijg je de gunfactor als je remote werkt?
14/5Doelgericht pitchen: 3 tips om jouw pitch naar een hoger niveau te tillen!